Blogs voor Sensibaas

Energetische Therapie

By 19 juni 2019 No Comments

Hee lieve allemaal,

Jullie hadden aangegeven graag een blog over energetische therapie te willen lezen, dus bij deze.

De alternatieve geneeswijzen worden steeds bekender en meer geaccepteerd. Daarom vind ik het belangrijk hier ook meer aandacht voor te vragen.

Voor mij…
Toen ik niet lekker in mijn vel zat, ben ik bij een energetische therapeut terecht gekomen en zij liet mij zien dat ik ook energetisch zou kunnen healen.
Ik heb zelf altijd het gevoel gehad dat ik mensen “moest” gaan helpen maar dit had tot mijn eigen behandeling nog nooit vorm gekregen… Meer en meer kom ik erachter wat ik het liefst doe. Mensen helpen, mensen healen, mensen een luisterend oor bieden en uiteraard een veilige omgeving.

Hoe ontstaan klachten?
Alles is energie, een mens heeft 7 chakra’s en in de loop van je leven kan je door gebeurtenissen blokkades opbouwen in deze chakra’s. Klachten als darmproblemen, piekeren of een burn-out door bijvoorbeeld een hoge werkdruk (er word tegenwoordig nogal wat van ons verwacht). Zo zijn er nog veel meer klachten, vaak betekend dit dat je chakra’s niet (meer) op orde zijn. Belangrijk om te weten is dat het lichaam geen onderscheid kent tussen mentale of fysieke pijn.

Wat is energetische therapie?
Met energetische therapie kan je weer “extra” energie toevoegen in het lichaam. Middels handposities op het lichaam kan ik de verschillende chakra’s healen en/of energie toevoegen. De energie die ik tijdens een behandeling toevoeg aan het lichaam is niet mijn eigen energie, maar komt uit de kosmos. Tijdens de behandelingen komen er vanuit de kosmos soms nog extra klachten naar voren. Deze klachten schrijf ik op en zal ik naderhand bespreekbaar maken. Samen kunnen wij dan kijken naar een passend behandeltraject en wat de klant thuis nog kan doen.

Sensibaas
Inmiddels ben ik alweer enige tijd bezig met mijn eigen praktijk.
Ik wil vertrouwen creëren, rust en een stukje zelfreflectie beide kanten op. Maar mijn grootste doel is mensen laten groeien in hun eigen proces, ze handvatten geven waar zij zelf mee verder kunnen.

Nog even over mijzelf 😉
Energetische therapie heeft mij een hoop gebracht, ik ben rustiger en straal dit ook uit naar de buitenwereld. Piekeren was bijna mijn tweede natuur en ik kan echt zeggen dat ik voor mijzelf hierin een hele grote winst behaalt heb, ik heb weinig negatieve gedachtes meer en heel veel rust in mijn hoofd. Mijn creativiteit komt eindelijk weer naar voren.
Ik wil mensen inspireren met mijn verhaal want mijn leven is zeker niet altijd even makkelijk geweest maar wel een hele bijzondere leerschool.

Maak je een afspraak?
Wil jij ook graag ervaren wat energetische therapie voor jou kan brengen? Maak dan een afspraak!
Mocht je vrijblijvend kennis willen maken omdat je graag wilt weten wie je tegenover je hebt dan ben je ook altijd welkom.

“Het leven is mooi, geniet er daarom met volle teugen van!”

 

 

Leave a Reply