Wat doe ik en wat kan je verwachten?

Massage

…zit je even niet lekker in je vel? Heb je moeite om uit je hoofd te komen? Loop jij jezelf even voorbij? Heb je wellicht lichamelijke klachten?

Bij mij ben je welkom voor een ontspannen massage met de heerlijke oliën van DoTERRA, dit wordt ook wel de AromaTouch massage genoemd.
De oliën waarmee ik masseer ondersteunen diverse processen in het lichaam. Mocht je moeite hebben met ontspannen of zit je veel in je hoofd? Tijdens deze massage kunnen de meeste klanten echt even tot zichzelf komen, kunnen ze even de dagelijkse beslommeringen loslaten.
Momenteel volg ik ook nog een opleiding om het aanbod aangaande massage uit te breiden…

Meditatie

Wij hier in het Westen krijgen het alleen maar drukker, krijgen steeds meer op ons bordje en gaan helemaal mee in de snelheid van heden ten dage… Hierdoor kampen steeds meer mensen met klachten die wijzen op een burn-out, zijn we bijna chronisch moe en worden we door bijvoorbeeld socialmedia ook continu getriggerd in een hele hoop processen.
Mediteren wordt in het Westen ook steeds belangrijker en populairder om toe te voegen in het dagelijkse leven. Ik schrijf en spreek meditaties in… af en toe plaats ik op  Facebook een gratis algemene meditatie maar het is ook mogelijk om persoonlijke meditaties te ontvangen.

Kaartleggingen:

Middels engelenkaarten kan ik je inzichten geven. Op een positieve manier krijg je een stukje bewustwording in bepaalde situaties maar ook kan je een specifieke vraag stellen waarbij een antwoord naar voren komt. Engelenkaarten hebben altijd een positieve benadering want laten we eerlijk zijn, als jij iets positiefs hoort zul je hier naar leven maar andersom als jij iets negatiefs hoort zal dit voor jou ook een levenswijze worden omdat je er vanuit gaat dat iets niet lukt of niet goed zal gaan…
Wel kan het zijn dat je een bepaalde kaart trekt die je niet direct kunt plaatsen maar er zit áltijd een boodschap voor jou in.