Wat ik nou precies doe… en wat houd mijn aanbod in?

Energetische therapie:

Wat is het nou precies..? Kort gezegd is het (opnieuw) in balans brengen van lichaam en geest.
Hierbij maak ik gebruik van de energie uit het universum maar ook gebruik ik de energie van de klant zelf. Jou lichaam kent geen verschil tussen fysieke of mentale pijn en daarom kunnen sommige lichamelijke klachten die voorkomen juist betrekking hebben op een mentale klacht. Het lichaam probeert jou hiermee te waarschuwen. Het is aan jou om hier wel of niet wat mee te doen.
Vooropgesteld dat we de medische wetenschap zeker nodig hebben, indien ik de klachten niet aan kan pakken zal ik altijd doorverwijzen naar de huisarts voor nader onderzoek. Sommige zaken zijn zo complex dat ik ervoor moet kiezen om geen behandeling te starten maar direct door te verwijzen.

Wat energetische therapie mij bracht:

– Minder piekeren
– Beter slapen
– Rust
– Zelfvertrouwen
– Relativeringsvermogen
– Zelfliefde

Zo kan ik nog wel even doorgaan. Het heeft mij alleen maar hele mooie dingen gebracht. Gun dit ook aan jezelf want jij als mens bent zo ontzettend waardevol!

Kaartleggingen:

Middels engelenkaarten kan ik je inzichten geven. Op een positieve manier krijg je een stukje bewustwording in bepaalde situaties maar ook kan je een specifieke vraag stellen waarbij een antwoord naar voren komt. Engelenkaarten hebben altijd een positieve benadering want laten we eerlijk zijn, als jij iets positiefs hoort zul je hier naar leven maar andersom als jij iets negatiefs hoort zal dit voor jou ook een levenswijze worden omdat je er vanuit gaat dat iets niet lukt of niet goed zal gaan…
Wel kan het zijn dat je een bepaalde kaart trekt die je niet direct kunt plaatsen maar er zit áltijd een boodschap voor jou in.

Wat de engelenkaarten mij brachten:

– Bewustwording
– Herkenning van tekenen
– Positieve instelling
– Vertrouwen in situaties

Ook de engelenkaarten hebben mij alleen maar positieve dingen gebracht. Vertrouwen, inzichten maar ook een stukje loslaten. Door de engelenkaarten heb ik oud zeer los kunnen laten omdat ik mij bewust was van het feit dat ik er nog steeds last van had.

In de nabije toekomst zal mijn aanbod uitgebreid worden met ontspanningsmassage, hier volg ik momenteel een cursus voor.