Wie ik ben…

Ik ben Marianne Ruygh-Schippers zoals sommigen van jullie wellicht al weten. Ik ben 28 jaar en woon samen met Lourens, onze 3 katten (Elmo, Lulu en Izzy) en ons hondje (Fjeriel). Wij hebben in 2018 ons huis gekocht in de Trisken te Drachten. Wij wonen hier met heel veel plezier, al moet er nog genoeg gebeuren in en om huis.

2018 was voor mij een ontzettend turbulent jaar. Ik verloor mijzelf steeds meer en uiteindelijk ben ik begin 2019 uit de running geraakt, overspannen zei de huisarts.
Ik heb hiervoor zelf hulp gezocht bij een energetisch therapeut en merkte dat ik mijzelf compleet verloren was in mijn hoofd. Gevoel? Wat was dat?
Door oefeningen die ik mee kreeg naar huis krabbelde ik weer op en kwam ik tot inzichten.
“Ik kan dit ook en ik moet hierin mijn hart gaan volgen”. Na een aantal gesprekken met Lourens kwam ik erachter dat ik dit moest doen. Ik meldde mij aan voor de cursus kaartlezingen en fotoreading, een tijdje later volgde de cursus energetische therapie. Een openbaring om zelf op deze manier ook iets in werking te kunnen zetten bij anderen. Ik heb nog genoeg te leren, daarom blijf ik cursussen volgen om zo hopelijk zelf ook mensen te kunnen gaan helpen.

Ik heb door Sensibaas te starten voor mijzelf gekozen. Ik hoop dat ik anderen hun hart ook (weer) kan laten zingen. De wereld begint bij jezelf. Word (weer) de baas over je eigen leven, (her)pak je eigen regie.

9 jaar geleden heb ik de opleiding onderwijsassistent afgerond, mijn laatste stage heb ik op een speciaal basisonderwijsschool mogen doen. Ik heb hier ontzettend veel geleerd, zo ook dat je met de juiste dosis humor en geduld een hele hoop kunt bewerkstelligen. Mijn hart ligt ook bij kinderen en daarom zal ik binnenkort de masterclass voor energetische therapie bij kinderen volgen. Hier zal te zijner tijd meer informatie over volgen. 

Ik heb een hele hoop lijfspreuken paraat maar uiteindelijk gaat het erom dat je lekker in je vel zit en dat je vertrouwen hebt in de toekomst.