Wie ik ben…

Hiii…

Ik zal mij even voorstellen, ik ben Marianne Schippers, ik ben 30 jaar en woon samen met mijn hondje Fjeriel, kat Elmo en fret Freddie. Mijn hondje is gehandicapt en zit in een rolstoel, dit vergt dus andere zorg dan een gemiddeld huisdier maar het plezier wat Fjeriel nog in zijn leven heeft is groter dan het ongemak.

In januari 2020 was ik niet meer tevreden met hoe ik eruit zag, hoe ik mij voelde en alle pijntjes die ik had in mijn lichaam.
Ik was dan ook veel te zwaar… Vanaf dat moment ben ik steeds meer en duidelijker voor mijzelf gaan kiezen!
Ik ben bezig gegaan met mijn levensstijl aanpassen. Letten op mijn eten, sporten en bewuster leven. Inmiddels ben ik al bijna 30 kilo kwijt.

We hebben allemaal ons eigen verhaal, onze eigen moeilijkheden, onze eigen eigenaardigheden, onze eigen leerprocessen positief en negatief…
Ik heb voor mijn leeftijd al behoorlijk wat klappen van de zweep gehad maar uiteindelijk, hoe cliché ook… ben ik er sterker uitgekomen dan dat ik van te voren had durven denken.

In februari 2019 heb ik Sensibaas opgestart, hier begon het met energetische therapie. In september 2019 ben ik begonnen met een werken-leren traject in de zorg, in juni 2020 heb ik mijn baan met opleiding opgezegd omdat ik voelde dat ik graag voor mijn eigen bedrijf wilde gaan. De reden dat ik voelde dat ik voor mijn eigen praktijk wilde gaan was de massagecursus die ik had gedaan.
Ik werk naast de praktijk ook nog als huishoudelijk hulp om toch wat zekerheid in te bouwen.

Misschien herken je dit wel… je bent druk in je hoofd, gedachtes volgen elkaar op en af en toe pieker jij je suf. Nou dit was hoe mijn leven was.
Ik ben bewust gaan letten op mijn wijze van denken (voornamelijk negatief), kies vaker bewust voor mijzelf en probeer zoveel mogelijk zonder oordeel te leven.
De wet van aantrekking is voor mij dan ook helemaal waar! Denk je negatief, krijg je negatief… Denk je positief, krijg je positief.
Wil je hier graag een steuntje voor in de rug? Neem dan contact op!

Hopelijk tot ziens!

Liefs Marianne